Newsflash #12: Nedeljni apdejt o EXIT Zvezdama

I ove nedelje Newsflash donosi pregled najnovijih vesti o EXIT zvezdama, a u glavnim ulogama našli su se Alok, Joel Corry, Enrico Sanguliano i Noisia.

20. maj 2022. — Autor: EXIT

Alok najavio novi album i film, stiže „Listen to the forest”

Brazilski producent i DJ Alok najavio je svoj novi album na tviteru: „Ovo je spojler albuma koji produciram, a inspirisan je mojim domorodačkim korenima. Biće objavljen kasnije ove godine, zajedno sa dokumentarcem u režiji Maria Farinha Films Brasil.”

U svom tvitu dodao je i da se kroz nomadske pesme najbolje čuje šta šuma ima da kaže, i ostavio svojim fanovima dva kratka tizera onoga što sledi. Tizere možete pogledati ovde.

Ovaj brazilski superstar spreman je da napravi žurku za pamćenje 10. jula na Glavnoj bini EXIT festivala. 

Joel Corry: Druga platina za singl „Sorry”

Sorry je duplo platinast! Ova pesma mi je promenila život i uvek će biti veoma posebna za mene!” napisao je Corry na svom tviteru objavivši i vizual za nagrađeni singl.

Numera „Sorry” ostvarila je dvostruki platinasti tiraž od strane Britanske fonogramske industrije (BPI), što znači da je premašila prodaju od preko million primeraka, a 10. jula je prilika da se čuje uživo na Glavnoj Exitovoj bini.

Enrico Sangiuliano: Spreman za novu muziku

„Ko je spreman za novu muziku?” pitao je Enrico svoje fanove na tviteru ne odavajući im ništa više osim svoje namere da ih obraduje novim izdanjem!

U prilogu je ostavio i svoju fotografiju u vodi i emotikon talasa, pa se možda baš tu krije sledeći trag o novoj muzici, koju će bez sumnje predstaviti 7. jula na mts Dance Areni, u specijalnom b2b setu sa legendarnim Adamom Beyerom.

Noisia: Poslednje izdanje Noisia Invites eventa

Poslednje izdanje događaja Noisia Invites održano je u Amsterdamu, deset godina nakon prve žurke, na istoj lokaciji – u kulturnom centru Melkweg.

Snimak jednosatnog seta dostupan je na YouTube-u a Noisia ekipa otvorila je nastup rečima: „Nemamo vremena za emotivne stvari večeras, imamo samo jedan sat, hajde da ga iskoristimo. Bez mnogo pričanja i plakanja, i sa mnogo drum ‘n’ bassa!”

Energičan nastup zagarantovan je i na Fusion bini 7. jula, kada će se legendarni trio ponovo okupiti za jedno poslednje ura!