NEWSFLASH #20: Nedeljni apdejt o zvezdama EXIT Univerzuma!

Na manje od dve nedelje do početka EXIT festivala 6. jula, stiže jubilarno, dvadeseto izdanje Newsflasha!

23. jun 2023. — Autor: EXIT

Eric Prydz najavio je novi singl, Indira Paganotto se priprema za rezidenturu na Ibici, Adam Port je takođe tizovao predstojeće izdanje, a Avalon Emerson našla se na Billboardovoj top listi! Gioli & Assia najavljuju specijalni live set na Exitu, Ignite pozivaju fanove da slušaju The Prodigy, a Lady Lee donosi novi singl „Pachanga“! 

Eric Prydz: Uskoro stiže novi singl „The Return“

Progressive house maestro i apsolutni broj #1 elektronske muzičke scene, Eric Prydz, najavio je novi singl, „The Return“, čije je objavljivanje zakazano za 14. jul. Najavu je ispratio kratkim isečkom trake koju je zavrteo na svom nastupu, a ovo i druga predstojeća izdanja imaćemo priliku da čujemo uživo na mts Dance Areni u petak, 7. jula!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eric Prydz (@ericprydz)

Indira Paganotto najavila mini-rezidenturu na Ibici

Psytechno zvezda Indira Pagantto najavila je mini-rezidenturu u kultnom klubu Amnesia na Ibici, gde će kroz tri nedelje, svakog petka, nastupati sa gostima u njenoj selekciji. „Ne mogu da verujem da ovo pišem, još jedan san se ostvaruje“ – napisala je Indira u objavi na svom Instagram profilu, uz fotografije i snimke iz čuvenog kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Paganotto (@indirapaganotto)

Adam Port (Keinemusik) najavio novu muziku!

„Nova muzika stiže u julu. Saradnja Meksika i Berlina“ – najavio je Adam Port iz najtraženijeg producentskog/DJ kolektiva Keinemusik, koji će 9. jula prirediti nezaboravno zatvaranje mts Dance Arene i ovogodišnjeg EXIT festivala.

U istoj objavi na svom Instagram nalogu prisetio se svojih izdanja objavljenih u prethodnih godinu dana, među kojima su remiks trake Your Voice feat. Awen & Caiiro, Point Of No Return sa Monolinkom, Forms Of Lovesa Alanom Dixonom, kao i remiks Solomunove Never Sleep Again, koji je uradio sa ostatkom Keinemusik ekipe, &ME i Rampom.

Avalon Emerson: „The Charm“ na Billboardovoj listi top 50 albuma 2023!

Novi album Avalon Emerson, „The Charm“, našao se na Billboardovoj listi 50 najboljih albuma 2023. godine do sad, uz opis da je „elegantan i umirujući, prožet zvonkim gitarama i mirnim sintisajzerskim zvucima“, dok je kao jedna od najboljih pesama izdvojena A Vision. Ona će se na EXIT festivalu predstaviti onim u čemu je najbolja – svojim umećem za plejerima, i to na omiljenoj NSNS bini u četvrtak, 6. jula!

Gioli & Assia najavile „nešto specijalno“ za nastup na Exitu!

Indie-techno-house dvojac Gioli & Assia tizovale su u komentaru objave na Exitovom Instagram profilu da pripremaju „nešto specijalno“ za svoj nastup na mts Dance Areni poslednjeg dana festivala, 9. jula, a energija Exitovog hrama elektronske muzike obećava nezaboravno iskustvo!

Ignite pozvali fanove da slušaju The Prodigy na Exitu!

Ignite, kalifornijski melodic hardcore sastav sa više od trideset godina dugom karijerom, pozvao je putem storija fanove da dođu da ih čuju na Explosive bini EXIT festivala u četvrtak, 6. jula, ali i da ne propuste nastup electro-punk velikana, grupe The Prodigy, koji će istog dana osvojiti Gorki List Glavnu binu!

iLee: Novi singl „Pachanga“

Producentkinja i DJ-ica iLee predstavila je novu afro house traku „Pachanga“, koja je dostupna na svim striming platformama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)