NEWSFLASH #21: Najaktuelnije vesti o zvezdama EXIT Univerzuma!

U fotofinišu, na manje od nedelju dana do početka EXIT festivala, veliki The Prodigy najavljuju remiks album, Sofi Tukker takođe imaju novi remiks, a sveža izdanja donose i Amelie Lens, Hot Since 82, Vintage Culture, Kendi, Kejt i Micka Lifa!

30. jun 2023. — Autor: EXIT

Isprati najaktuelnije vesti i spremi se za lansiranje u EXIT Univerzum koje startuje sledećeg četvrtka, 6. jula!

The Prodigy obradom pesme „Mindfields“ najavili remiks album kultnog „The Fat of the Land“!

Electro-punk pioniri The Prodigy sleću na Petrovaradinsku tvrđavu već sledećeg četvrtka, a ove nedelje najavili su remiks izdanje svog trećeg studijskog albuma „The Fat of the Land“, povodom 25. godišnjice od njegovog objavljivanja!

Obrada kultnog Firestarter-a u izdanju koje je pripremio Andy C izašla je još prošle godine, pre neki dan novi prizvuk je dobila i „Mindfields“, koju je producirao René LaVice, a remikse 28. jula na lejbl XL Recordings donose i drum’n’bass ikone Mefjus, Camo  & Krooked i Gydra! 

Sofi Tukker: Remiks pesme „Baby Don’t Hurt Me“

Šareni jungle-pop dvojac Sofi Tukker predstavili su dugo iščekivani remiks pesme „Baby Don’t Hurt Me“, koju već neko vreme unazad vrte u svakom svom setu, a sigurno ćemo imati prilike da je čujemo i na njihovom nastupu uživo sledeće subote na EXIT festivalu!

Originalnu verziju je ranije ove godine objavio David Guetta, koristeći semplove pesme „What Is Love“ iz 1993. godine.

Amelie Lens: Nova traka „Radiance“

Nakon singla „Feel It“ i žurke otvaranja njene letnje rezidenture u kultnom klubu DC-10 na Ibici, nezaustavljiva Amelie Lens nastavlja niz uspeha novim bengerom za plesne podijume – „Radiance“!

Traka je predstavljena na njenom lejblu EXHALE. Amelie će u četvrtak, 6. jula povesti all-female veče na Exitovoj mts Dance Areni, rame uz rame sa Ninom Kraviz, Indirom Paganotto, Tijanom T, Vylanom, Lannom i Miju! 

Hot Since 82: Novi singl „Love Me“

Miljenik domaće publike, britanski producent i DJ Hot Since 82, objavio je novi, dugoočekivani singl „Love Me“, koji će u subotu, 8. jula osvojiti i publiku ispred mts Dance Arene!

Vintage Culture singlom „Fallen Leaf“ najavljuje debi album!

Brazilski producent i DJ Vintage Culture predstavio je novi singl „Fallen Leaf“, kojim najavljuje svoj prvi album, a koji ćemo imati prilike da čujemo već sledeće subote na mts Dance Areni! On je na svom Twitter nalogu takođe objavio snimak na kom njegovu traku „This Feeling“ vrti ni manje ni više nego Fatboy Slim!

Kendi: Novi album „Dodirne tačke“

Reper Kendi objavio je album „Dodirne tačke“, a na jednoj od pesama, Pola pola, pridružilo mu se još jedno ime sa ovogodišnjeg lajnapa – kantautorka i glumica Katarina Bogićević Kejt! Kendi će u petak, 7. jula nastupiti na Visa Fusion bini, dok će Kejt u subotu, 8. jula osvojiti Gorki List Glavnu binu u okviru jedinstvene all-female večeri.

Micka Lifa: Video singl „Ckandalozni tresh“

Novosadska reperka Micka Lifa predstavila je novi video singl „Ckandalozni tresh“, u okviru ranije objavljenog EP izdanja Brizer, koji će u nedelju, 9. jula predstaviti i na Gang beats bini EXIT festivala!