Pojačava se Sea Dance festival: Stiže hitmejker DJ Topic!

Ogromno interesovanje za festival – povoljnije ulaznice samo do petka

17. avgust 2021. — Autor: EXIT

Nakon što je oduševio na desetine hiljada fanova na glavnoj bini ovogodišnjeg Exita, jedna od najbrže rastućih zvezda današnjice i hitmejker čiji singlovi prelaze brojku od preko pola milijarde pregleda na video i striming servisima – DJ Topic – stiže na Sea Dance kao najnovije pojačanje!

Najjači festival ovog leta na Jadranskoj obali obogatio je lineup koji već predvode velika svetska i regionalna imena, kao što su Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori, Senidah, Bajaga i Instruktori, Vojko V, Who See, Sajsi MC, Tijana T i mnogi drugi.

Interesovanje koje vlada za dolazak u Crnu Goru i posetu prekrasnoj plaži Buljarica kod Budve, od 26. do 29. avgusta, već sada premašuje sva očekivanja, uz prodaju ulaznica u više od 35 zemalja sveta. Zbog toga se ograničena količina aktuelnih ulaznica brzo približava svom kraju, pa će u prodaji biti najkasnije do petka 20. avgusta ili ranije, ukoliko se zalihe rasprodaju!

Uporedo sa finiširanjem programa, Sea Dance je pokrenuo „Neću više“, kampanju za vakcinaciju mladih u Crnoj Gori, i dodelio čak 1.000 ulaznica za medicinske radnike i sve koji se vakcinišu od 18. avgusta na zvaničnim punktovima za vakcinaciju širom države.

Vlasnik hitova „Breaking Me“, „Your Love“ i „Chain My Heart“, nemački producent i DJ, koji sarađuje sa najvećim pop zvezdama – Topic, nastupiće poslednjeg dana Sea Dancea, u nedelju, 29. avgusta, na glavnoj bini VISA DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality. Iste večeri uz njega su na programu i svetski poznati DJ i utemeljivač high tech minimal techna Boris Brejcha, kao i regionalne zvezde Who See, Sajsi MC i z++.

Tobias Topic svoj stil opisuje kao plesnu muziku uz tekstove koji su balade, ali sa bitovima koji teraju na đuskanje. Kaže da u kreativnom procesu prvo pravi muziku, pa tek onda piše tekstove koji joj odgovaraju. Nalazi se među izvođačima od kojih se na house sceni mnogo očekuje u budućnosti, a do sada je prodao milione pesama, dok njegovi singlovi imaju preko pola milijarde pregleda na video i striming servisima. Ovaj hitmejker i novi miljenik publike je nakon objave debi albuma „Miles“ 2015. godine, nastavio s izbacivanjem singlova koji su nastajali kroz saradnje sa kolegama muzičarima i osvajali svetske top liste. Platinasti hit „Breaking Me“ nastao je u saradnji sa švedskim izvođačem A7S, „Your Love“ takođe sa A7S i ATB-om i „Home“, sa Nico Santosom. Ove godine je nove vrhove top lista osvojio saradnjom s američkom pevačicom Bebe Rexha na pesmi „Chain My Heart“, a nedavno je objavio i numeru „Drive“ sa britanskim elektro pop sastavom Clean Bandit. Topic je bio nominovan za MTV nagradu u kategoriji najboljeg nemačkog izvođača, a prošle godine je nastupio na DJ Mag-ovom virtuelnom festivalu 100 najboljih DJ-eva, dok mu brojne nagrade i sjajni nastupi tek predstoje.

Sedmo izdanje Sea Dance festivala do 26. do 29. avgusta

Na ovogodišnjem, sedmom izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano za devet dana i trajaće četiri dana, od 26. do 29. avgusta, na budvanskoj plaži Buljarica, nastupiće vodeće međunarodne i regionalne muzičke zvezde elektronske, trap/hip hop i rock scene, te će na VISA DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality bini prvog festivalskog dana, u četvrtak 26. avgusta, posetioci imati prilike da čuju Meduzu, Satorija, Bajagu i Instruktore, Parampaščad, Rudhamana i Raya. Drugog dana festivala, u petak 27. avgusta, stižu Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T, Muha i lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom, kao i Radio Katakomba, dok su za treći dan, subotu 28. avgust najavljeni Tale Of Us, Fox & Surreal, Klinac, Ognjen i domaćini Audiostorm, P.S. i O.G. feat Distortion. Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju 29. avgusta, nastupiće Boris Brejcha, Topic, Ann Clue, Sajsi MC, Who See, z++ i 84Bit.

Na Play Radio Stage powered by Guarana nastupiće u najvećem broju lokalni, crnogorski DJ-evi. Tu su: Baćko, Bodzie, Buba b2b Lerr, Divolly & Markward, GileRz, Just Ćoske, Kingja, John-K, Lazar (radio Zunzar), Luka Tarle, Marko Milanović, Millok, Mirko & Meex, Mr Lekka, Nessuno, Nigel, Oak Brothers, Prodžekt Sataraš, Rudhaman, Shar, Stanco b2b CHBX, Toxido, Vandal Steve, Vlado Milanović. Na Tuborg Open Silent Dance bini, koja nikada ne izlazi iz mode, muziku će puštati DJ Dirty, DJ Milan Kovačević, DJ Babylon Fish i DJ One for All.

Bezbednosni protokol ulaska na festival

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori. Na festival će moći da uđu posetioci koji ispunjavaju jedan od četiri uslova iz Nacionalne COVID potvrde: dokaz da je osoba u celosti vakcinisana ili da je dobila makar prvu dozu vakcine, ili negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posetilac preležao Kovid-19), ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati.

Ujedinjeni festivali Crne Gore pokrenuli kampanju za vakcinaciju mladih

Ujedinjeni festivali Crne Gore, koje predvode Sea Dance, Lake Fest, Bedem Fest i Podgorica Film Fest, pokrenuli su nacionalnu kampanju za vakcinaciju, čiji su fokus mladi, deo populacije koji je u prethodnih 15 meseci mnogo toga pretrpeo. Fizička i mentalna izolacija kojoj su oni izloženi problem je s kojim kompletno naše društvo mora odmah da počne da se suočava. Ova kampanja započinje dosad najžešću borbu za kraj pandemije i povratak normalnom životu, korišćenjem jedinog oružja koje čovečanstvo ima – vakcine. Kampanja se zove „Neću više“, i usmerena je prema svima kojima nedostaju koncerti, festivali, ali i normalan život.

Aktuelne cene ulaznica do 20. avgusta!

Cena festivalskih ulaznica za Sea Dance je 4.190 dinara , što je ušteda od 30 odsto u odnosu na finalnu cenu. Jednodnevne ulaznice posetioci mogu kupiti po promo ceni od 1.800 dinara za četvrtak, petak i subotu, odnosno 2.200 dinara za nedelju, uz 40 odsto popusta. Sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigs Tix prodajne mreže. Više informacija može se naći ovde. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.