Premijere ovogodišnjih nastupa sa mts Dance Arene: Maceo Plex, Denis Sulta, Monolink i drugi izvođači donose deo EXIT magije

Deset dana nakon završetka festivala, počelo je emitovanje serijala ovogodišnjih nastupa sa kolosalne Exitove mts Dance Arene.

27. jul 2022. — Autor: EXIT

Ovaj ekskluzivni serijal svakog četvrtka od 28. jula do 25. avgusta, tačno u 20 časova ljubiteljima elektronskog zvuka donosi deo magije stvorene na jednom od globalno najpoznatijih plesnih podijuma, a emituje se na Exitovom YouTube kanalu.

Serijal nastupa sa mts Dance Arene prošlog četvrtka otvorila je predstavnica nove generacije italijanske techno scene i jedna od globalno najbrže rastućih DJ zvezda, Anfisa Letyago. Srca posetilaca osvojila je prve festivalske večeri, tokom svog energičnog techno seta, i nije krila oduševljenje zbog svog prvog nastupa na jednoj od najvećih Exitovih bina.

Već u četvrtak, 28. jula biće emitovan nastup legendarnog Denisa Sulte, kojeg su tokom fantastičnog seta na mts Dance Areni preplavile emocije, jer je baš to iskustvo bilo nešto o čemu je dugo maštao. Sulta je druge festivalske večeri napravio sjajnu žurku i oduševio publiku, pokazavši svoje široko muzičko znanje, zavidne DJ veštine i svestrani pristup plesnoj muzici.

Snimak nastupa jednog od najvećih elektronskih umetnika današnjice i zvezde mts Dance Arene – Maceo Plexa stiže u četvrtak, 4. avgusta. Miljenik Exitove i svetske publike, drugog dana festivala, dočekao je još jedno magično jutro sa svojim fanovima, a neverovatna simbioza energije i povezanosti sa publikom obeležile su njegov set. Ovaj producentski genije više puta je ponovio da EXIT smatra „jednim od najboljih festivala na svetu“ i da su mu nastupi na mts Dance Areni „jedan od najboljih osećaja u životu“.

Četvrtak, 11. avgust rezervisan je za emitovanje neverovatnog nastupa svestranog multi-instrumentaliste i live performera Monolinka. Ljubitelji organskog elektronskog zvuka biće u prilici da uživaju u atmosferi koju je poslednje večeri festivala napravio ovaj nesvakidašnji kantautor koji spaja energiju mračnih berlinskih klubova sa emotivnim vokalom i zvukom gitare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Naredni četvrtak, 18. avgust, donosi premijerni nastup brazilskog producenta Mochakka, koji je novo i već jako uspešno ime tech house scene. Njegov energični i svestrani DJ set treće festivalske večeri bio je prožet brojnim pop hitovima, koji su rasplesali i oduševili publiku mts Dance Arene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

Serijal nastupa sa mts Dance Arene zatvoriće u četvrtak, 25. avgusta Kanađanka Blond:ish, koja je na EXIT donela svoj autentični house zvuk. Poznata je po tome što uvek govori da „dobra žurka može promeniti svet“, a njen prvi nastup na Exitu tokom kog se čak i popela na DJ pult promenio je njen svet i bio upravo ono o čemu je sanjala od kada je uplovila u DJ vode. Blond:ish je treće festivalske večeri tokom svog energičnog seta bez prestanka plesala sa brojnom publikom mts Dance Arene, pružajući im jedinstveno muzičko iskustvo.