Ukus Ade na Exitu: Na festival stižu Natural high zone!

Ove godine na Exitu naći će se dve Natural high zone! Po prvi put na festivalu posetioci će moći da uživaju u potpuno prirodnom kakau, kuglicama od kakaa i sokovima od čistog ceđenog voća.

9. jul 2022. — Autor: EXIT

Magična dejstva napitka od kakaa, koji obnavlja energiju, stimuliše hormone sreće i čistu snagu svi posetioci moći će da dobiju na dve lokacije unutar festivala. Natural High deo je Exitove kampanje za očuvanje sveukupnog zdravlja, koja ukazuje na štetnost upotrebe droga i predstavlja 100% prirodne sastojke, organski potpuno neškodljiv izvor energije od velikog značaja za celokupno zdravlje ljudskog organizma. Ove zone dovešće na festival duh Ade Bojane i uz Svesnu muziku Pachamama bine i kakao napraviće uvertiru za Ada Divine Awakening festival.

Tokom četiri dana festivala svi posetioci moći će da iskuse lepote prirodnog energetskog pića – kakaa. U okviru Pachamama bine, i između Glavne bine festivala i Dance arene nalaziće se Natural High zone sa napitcima i poslasticama od kakaa i sveže ceđenim voćnim sokovima.

Sirov kakao, pripremljen tako da ne gubi svoja snažna dejstva, donosi seratonin, dopamin, čiste hormone sreće i neverovatnu energiju. Ovaj napitak adekvatna je zamena za kafu ili energestska pića, te prirodno diže na noge, i daje energiju za ples sve do izlaska sunca. Ovaj kakao se ne kuva, spreman je na niskoj temperaturi, kako bi zadržao svoja prirodna dejstva i doneo telu „superhranu”, neophodnu za duge festivalske noći. Na ovaj način sprema ga restoran „Zdravo Ljubavi”, koji će tokom festivala spremati ovaj prirodan buster za posetioce.

Uz Svesnu muziku neverovatnih izvođača koji će nastupiti na novoj, prelepoj lokaciji Pachamama bine, i prirodan energetski boost koji donosi sirov kakao, festival će uploviti u nove vode, bliže Adi Bojani i doneti prisustvo festivala Ada Divine Awakening na EXIT. Peti rođendan Pachamama bine usavršiće iskrene i nežne melodije Mosea, LAORA, Maye Kamaty i Prafula na najlepšoj lokaciji na Tvrđavi uz zalazak sunca koji nadgleda Dunav.