Влезници: Македонија

1920x800_MK
1000x1600_MK
EXIT logo

Редовен
билет

7-10. ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА II

од 3.950 ДЕН

ЗАШТЕДИ 50%

ОГРАНИЧЕНО

VIA KARTI.COM.MK

EXIT logo

VIP
билет

7-10. ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 19.600 ДЕН

ОГРАНИЧЕНО

VIA KARTI.COM.MK

*Оваа влезница ти гарантира посебно заменско место, посебен влез и пристап во VIP Gold зоните на фестивалот. За сите VIP погодности информирај се на оваа страница. За сите информации околу можноста за резервација на сепареа и други VIP поволности исклучиво на mts Dance Arena, пиши ни на [email protected].

EXIT logo

Редовни
еднодневен билет

ЧЕТВРТОК, 7 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 1.800 ДЕН

ЗАШТЕДИ 50%

EXIT logo

Редовни
еднодневен билет

ПЕТОК, 8 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 1.950 ДЕН

ОГРАНИЧЕНО

VIA KARTI.COM.MK

*Со купување на оваа влезница стекнуваш право за пристап во партер зоната на Main Stage, но и остатокот од фестивалскиот простор.

EXIT logo

Редовни
еднодневен билет

САБОТА, 9 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 1.800 ДЕН

ЗАШТЕДИ 50%

EXIT logo

Редовни
еднодневен билет

НЕДЕЛА, 10 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 1.800 ДЕН

ЗАШТЕДИ 50%

EXIT logo

Eднодневен
fan-pit билет

ПЕТОК, 8 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 2.550 ДЕН

ОГРАНИЧЕНО

VIA KARTI.COM.MK

*Со купување на оваа влезница стекнуваш право за пристап во фан-пит зоната на Main Stage, но и остатокот од фестивалскиот простор.

EXIT logo

Еднодневен
VIP билет

ЧЕТВРТОК, 7 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 19.600 ДЕН

EXIT logo

Еднодневен
VIP билет

ПЕТОК, 8 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 6.550 ДЕН

ОГРАНИЧЕНО

VIA KARTI.COM.MK

*Со купување на оваа влезница стекнуваш право за пристап во Main Stage VIP Gold зоните, Dance Arena VIP Gold зоната, VIP тераса, како и останатиот фестивалски простор.

EXIT logo

Еднодневен
VIP билет

САБОТА, 9 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 19.600 ДЕН

EXIT logo

Еднодневен
VIP билет

НЕДЕЛА, 10 ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 19.600 ДЕН

*Оваа влезница ти гарантира посебно заменско место, посебен влез и пристап во VIP Gold зоните на фестивалот. За сите VIP погодности информирај се на оваа страница.

EXIT logo

Kamp

5-12. ЈУЛИ

ПРОМО ЦЕНА

од 1.650 ДЕН

ОГРАНИЧЕНО

VIA KARTI.COM.MK

EXIT logo

Туристички пакет
Билет + сместување

ПРОМО ЦЕНА: од 79€

ПРОМО ЦЕНА II

од 84€

ЗАШТЕДИ 40%

ОГРАНИЧЕНО

VIA EXIT TRIP

Официјален EXIT туристички сервис:

exit-trip_logo_new

*Цените на влезниците наведени на EXIT сајтот се подложни на промени. Точните цени на влезниците се наоѓаат на страниците на официјалните продажни партнери за секоја држава, каде што и се врши финалното купување.