• LIFE STREAM na EXIT Festivalu 2020

Želeli mi to da priznamo ili ne, našoj civilizaciji preti samouništenje ako se odmah ne ujedinimo i ne preduzmemo hitne korake.

Nastao pre dve decenije na temeljima društvenog aktivizma, EXIT je u toku svoje istorije pokrenuo čitav niz društveno odgovornih projekata, među kojima je i potez dovođenja aktivista Standing Rock poketa na glavnu binu. Ovaj put, novosadski festival lansira svoj najveći ekološki projekat do sada, pod nazivom • LIFE STREAM.

Kao najava velike proslave 20 godina festivala, svi najbolji nastupi na Exitu biće direktno prenošeni sa jasnim društvenim ciljem da se zaštiti planeta i sav život na njoj.

Uz tvoju pomoć, pozvaćemo svetske lidere i javnost da preduzmemo odlučne i hitne korake ka ovom cilju, kao i da pomognemo relevantnim organizacijama da sakupe donacije, kako bismo zajedno promenili budućnost.

Prvi u nizu Exitovih •LIFE STREAM događaja odigrao se na Amsterdam Dance Eventu 2019, najvećoj svetskoj smotri elektronske muzike! U senzacionalnom klubu i hotelu Crane Feralda, smeštenom u velikom kranu transformisanom u klub, specijalno za ovu priliku nastupili su fantastični ARTBAT, dobitnik nagrade za najbolji novi DJ duet. Njima su se pridružili i regionalni DJ talenti, Coeus, After Affair, Andrew Meller i DJ Jock, kao i impresivna imena Juliet Fox, Any Mello i Abstraal.

Send this to a friend