Čuvajte se falsifikovanih ulaznica

5. jula 2017. — Autor: EXIT

Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posetioce najboljeg evropskog festivala da ulaznice za EXIT Leto ljubavi, koje obuhvataju ulaznice za EXIT i Sea Dance, kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.

Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na bilo koji od festivala u okviru EXIT Leta ljubavi sa njima neće biti moguć jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz naše baze moraju da se podudaraju sa bar-kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.

Sve informacije o ulaznicama možete pronaći na ovom linku.

ZAMENA EXIT VAUČERA ZA FESTIVALSKE NARUKVICE

Zamenska mesta za četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za EXIT, kupce dodataka za Day 0/The Killers, kao i za kupce EXIT Summer of Love i EXIT Avantura ulaznica već rade, kako bi posetioci festivala izbegli čekanje u redovima za zamenu nultog ili prvog festivalskog dana!

Podsećamo da je potrebno da svi kupci gorenavedenih kategorija ulaznica moraju prvobitno da ih zamene za narukvice, dok kupci dnevnih ulaznica na EXIT mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije. Dnevne ulaznice se ne menjaju za narukvice, osim ukoliko su u pitanju dodaci na EXIT ulaznicu za Day 0. Radno vreme zamenskih mesta vaučera za ulaznice je:

CENTAR NOVOG SADA (ispred SNP-a) – klik za Google Maps koordinate
sreda, 5. jul, od 16h do 00h
četvrtak 6. jul, od 16h do 00h

LOVOTURS (prekoputa kolskog puta za tvrđavu) – klik za Google Maps koordinate
sreda, 5. jul, od 10h do 03h
četvrtak 6. jul, od 10h do 03h
petak, 7. jul, od 17h do 03h
subota 8. jul, od 17h do 03h
nedelja  9. jul, od 17h do 03h

KAMP NA ŠTRANDU – klik za Google Maps koordinate

*zamensko mesto dostupno svim posetiocima festivala, ne samo kamperima
sreda, 5. jul, od 16h do 00h
četvrtak 6. jul, od 16h do 00h

*VIP pozivnice moći će da se zamene isključivo na zamenskim mestima kod Lovotursa.

Narukvica koja će vam biti stavljena na levu ruku u zamenu za vaučer važi za jednu osobu i omogućava jedan ulazak na Exit festival svakog festivalskog dana u periodu od 19h do 03h.

Narukvicu nije dozvoljeno skidati, a svaka oštećena ili na bilo koji drugi način očigledno krivotvorena ili kompromitovana narukvica postaje nevažeća, bez prava zamene. Prenošenje narukvice na drugu osobu ili bilo koji oblik njenog nesavesnog korišćenja nisu dozvoljeni i čine narukvicu nevažećom, pri čemu organizator zadržava neograničeno pravo kontrole i sankcionisanja svakog nesavesnog postupanja ili zloupotrebe prilikom korišćenja narukvice.

Vlasnik ulaznice za EXIT Avanturu dobija JEDNU narukvica za oba događaja, odnosno, EXIT i Sea Dance festivale. Ukoliko je kupljena ulaznica samo za Sea Dance Festival, narukvicu NE MOŽETE dobiti na zamenskim mestima EXIT Festivala, već isključivo na zamenskim mestima u okviru Sea Dance festivala.

Molimo sve koji su u mogućnosti da zamenu vaučera izvrše u utorak ili sredu, kako bi izbegli gužvu u četvrtak. One koji ne mogu zamenu da izvrše pre četvrtka molimo da dođu što je ranije moguće, kako bi izbegli gužvu.