Pratite EXIT 2015 uživo

4. novembra 2015. — Autor: EXIT

Za Exit 2015 pružamo vam potpuni živi prenos festivala kroz društvene mreže na internetu, kako vama koji ste na tvrđavi, tako i vama koji ostajete kod kuće.

U mobilnom telefonu, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima imaćete izveštaj o svemu što se dešava: od toga šta hedlajneri misle o Exitu, Novom Sadu i publici, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do snimaka uživo festivalskih dešavanja na Zvaničnom profilu EXIT Festivala na Youtubeu, a vas takođe pozivamo da budete deo toga.

Za sve koji zbog posla i drugih obaveza ne budu na Petrovaradinskoj tvrđvi na ovom sajtu prenosićemo pojedine cele nastupe sa tvrđave direktno, uz pomoć i podršku našeg partnera YouTube.com. Već sledećeg jutra, dok pijete prvu popodnevnu kafu, na glavnoj stranici našeg sajta moći ćete da vidite video snimke delova najboljih koncerata od prethodne večeri i to u visokom kvalitetu.

Twitter, trenutno jedna od najaktuelnijih socijalnih mreža, omogućava izvođačima i posetiocima da budu direktan real-time činilac festivala. Pratite @ExitFestival da biste saznali zvanične, korisne i servisne informacije. Pratite @ExitLive, koji će biti vaša dosadna ali brižna mama puna ljubavi koja vas podsećana na sve, od vremenske prognoze, preko informacija o parking mestima, do toga kada treba da krenete sa glavne bine na Explosive da ne biste propustili omiljenog izvođača. Uz hashtag #Exit2015 izrazite svoj utisak, mišljenje, i ako to bude dovoljno važno, kul, zanimljivo – baš vaše reči mogu se pojaviti na video bimovima.

Uz pomoć našeg naloga na Flickr.com/exitfestival čekaće vas najsvežije i najbolje fotografije.

Pozivamo naravno i vas da pravite snimke i da ih kačite na Youtube.com i na taj način budete deo ove online mašinerije.

Na kraju, pozivamo vas da nas pratite na našem Instagram profilu kao i da postujete vaše fotografije na sopstvene profile i stavite hashtagove #EXIT2015 i #exitfestival.

Ne zaboravite, Reggae Stage i gornji grad Tvrđave biće slobodne, gradske wi-fi zone, tako da kad vam se pritvituje, možete iskoristiti ovu pogodnost. Izrazite svoje utiske u svakom trenutku.

Ako imate neke dobre audio snimke postavite ih na Soundcloud.com uz tag “exitfestival” i tako će automatski biti lajv na našem sajtu.
Naravno, na našoj stranici Facebook.com/Exit.Festival objavljujemo informacije, fotografije i video snimke, a vi možete kao i uvek, dati svoj doprinos komentarima, lajkovima, fotkama…

Nemojte se iznenaditi ako naš sajt ovih dana bude izgledao malo drugačije – svi ovi prenosi, i svi društveni mediji, biće upravo ovde objedinjeni kako biste na jednom mestu imali sve što vam treba od Exit Festivala 2015.

Vidimo se na Tvrđavi!