No Sleep završnica Concrete porodice

10. jula 2017. — Autor: EXIT

Piše: Nenad Šošić

Poslednji dan na No Sleep Novi Sad bini obeležila je porodica Concrete. Veče sa najboljim vajbom u odnosu na prethodne četiri ispunili su francuski geto duo Behzad & Amarou, live magovi Sweely, Leo Pol i Voiski, dok je završnica pripala vodećem pariskom tandomu Antigone i Francois X u vrhunskom tročasovnom miksu, kada su im se pridružili Dr. Rubinstein i Tijana T.

Nakon sjajnog uvoda njihovih rezidenata Behzad & Amarou, koji se po mnogima smatraju “tajnim oružjem” kluba Concrete, sa lakoćom su krstarili između hausa i tehna, da bi odmah zatim mlada nada Sweely preuzeo pult velike zelene sove. Vunderkind grupe Concrete poseduje talenat za vrhunsku house muziku i to je demonstrirao podešavajući publiku za ostatak večeri sa izuzetno moćnom i pozitivnom atmosferom.

Leo Pol je svojim vrhunskim deep house zvukom sa francuskim dodirom nastavio sa dizanjem mase, da bi Ben Vedren kroz apstraktne zvuke i širok izbor bitova napravio podlogu za specijalnog gosta – Voiskog. Polovina kultnog dua Polar Intertia predstavio je svoj hipnotišući, atmosferični i melodični tehno po kojem je poznat, te sa prvim zracima sunca pozdravio jutro i spremio se za tročasovni set koji će No Sleep dugo pamtiti.

Antigone i Francois X zatvorili su porodično Concrete veče na No Sleep Novi Sad bini zajedno sa Tijanom T i Dr. Rubinstein, te odradili četvorostruki back2back set po kome će celo veče biti poznato. “Marilyn’s Awake” famozne tINI dominirala je binom velike zelene sove, kao i Eight Miles High remiks pesme Lovelee Dae (Blaze), da bi vrhunac definitivno bio ulazak Cajmerovog hita “Feeling kinda high”.

No Sleep na Sea Dance festivalu

Još jedan EXIT je gotov, ali ne i avantura! Ukoliko smatrate da vam nije bilo dovoljno muzike, a želite da se okupate i da vam bude banja, uputite se u pravcu Jaza gde 13. jula počinje novi Sea Dance na kome će nastupiti Fatboy Slim, Mind Against, Space Dimension Controler, South London Ordinance, Amelie Lens, Kobosil, Etapp Kyle, Denis Horvat, Insolate, TKNO, Filip Xavi i mnogi drugi koji vas čekaju na plaži da pored mora završe ovogodišnje izdanje EXIT Avanture.