Pagonis posetio Exit safe zonu i podržao akciju „društvo, ko vozi kućI?”

9. jula 2016. — Autor: EXIT

Zajednička društveno odgovorna akcija Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije HEINEKEN Srbija i Exit Fondacije

Novi Sad, 9. jul 2016. – Nenad Pagonis, višestruki prvak sveta u kik-boksu, podržao je akciju Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije HEINEKEN Srbija i Exit fondacije – „Društvo, ko vozi kući?”. Drugog dana Exit festivala posetio je Safe zonu u okviru State of Exit i učestvovao u svim aktivnostima koje su pripremljene za posetioce, sa ciljem da se podigne nivo svesti o bezbednosti u saobraćaju i važnosti odgovorne konzumacije.

„Ovo je fantastična akcija u kojoj može mnogo da se nauči, a da se pritom zabavimo. Biti odgovoran u poslu, sportu, životu je ključ uspeha. A biti odgovoran u saobraćaju je posebno važno da ne biste ugrozili ni sebe ni druge. Društvo, ko vozi kući? Ja znam. A vi?” izjavio je Pagonis.

Do kraja trajanja festivala, u Safe zoni, posetioci Exit-a moći će da se informišu o svim važnim pitanjima u vezi sa bezbednim i odgovornim ponašanjem u saobraćaju, da se uvere kako alkohol utiče na vid i reakcije vozača, noseći „pijane naočare”, naprave zabavne privremene tetovaže, da dobiju fluorescentne narukvice, kao i brojna iznenađenja koja će im biti podsetnici na to da dobra zabava i odgovorno ponašanje mogu da idu u paru.

Posetioci koji dođu u Safe zonu i učestvuju u aktivacijama imaju priliku potpuno sigurno da dođu i vrate se sa festivala koristeći besplatan taksi prevoz na teritorji grada Novog Sada. Organizovan je i besplatan autobuski prevoz Beograd – Novi Sad – Beograd, sa više polazaka u toku dana. Prijave se primaju na  https://www.exittrip.org/rs/travel/heineken.

Kontakt za medije: Andrijana Mališić, [email protected], +38162 282 716