Srbija izabrala: najviše glasova za Adele, David Guettu i The Prodigy!

11. maja 2016. — Autor: EXIT

Anketa koju je ove godine medijska grupa Antena sprovela među ciljnom grupom od 20 do 34 godine, nedvosmisleno je pokazala čiji nastupi su najtraženiji među mladim ljudima u Srbiji. Sa ubedljivom većinom i sa po 20% glasova, prvo mesto dele  pevačica Adele i najpopularniji svetski DJ i muzički producent David Guetta. Već na drugom mestu nalazi se grupa The Prodigy sa 16% glasova što potvrđuje da su omiljeni bend domaće publike! Na trećem mestu nalazi se Lana Del Ray sa 14%, četvrti su Coldplay sa 8.5%, dok je peto mesto zauzeo Calvin Harris sa 7%!

Od navedenih imena, za sada ćemo u Srbiji imati prilike da 10. jula gledamo The Prodigy, na, kako je najavljeno, njihovom najvećem okupljanju do sada na Petrovaradinskoj tvrđavi poslednjeg dana EXIT festivala. Adele je trenutno na evropskoj turneji do 15. juna, nakon čega nastavlja sa nastupima širom Severne Amerike, promovišući svoj novi album “25”. David Guetta ima drugačije planove – trenutno je, kao muzički ambasador UEFA EURO 2016 šampionata, okuplja čak milion fanova koji sa njim snimaju zvaničnu himnu Evropskog prvenstva u fudbalu! Navijači imaju još vrlo malo vremena da se priključe projektu i postanu deo numere, tako što će posetiti OVU STRANICU, i prateći jednostavne upute snimiti svoj deo pesme. Snimke fanova Geta će umiksati u svoju UEFA EURO 2016 himnu „This One’s For You“, koja će biti objavljena tokom ovog proleća, a pobednik će takođe biti VIP gost na njegovom velikom koncertu ispod Ajfelovog tornja, uoči otvaranja evropskog prvenstva!

Ostaje nam da se nadamo da će ubrzo ovi izvođači raščistiti svoje rasporede, te da ćemo imati prilike da ih vidimo i na ovim prostorima u godinama koje dolaze.